torsdag 29. september 2011

Feilmelding

Her er forresten en av feilmeldingene jeg får:"Cookie value is null for FormRestoration". Finnes noen der ute som kan hjelpe meg?????

5 kommentarer:

 1. Der fikk jeg det til! Da gjorde jeg følgende. Logga meg av alt - blogg og google. Så logga jeg meg på Google igjen. Skrev inn passord, altså tok vekk de svarte prikkene, for det lå inne automatisk, og skrev det på nytt. Så søkte jeg opp bloggen min og logga meg på den også. Så klikka jeg på vis blogg. Da funka kommenteringa igjen....gudene vet hvorfor!


  Så til smartboard saken. Vi opplever det likt hos oss. Men vi har bare to rom med slike tavler. Nå gjør vi følgende. De flyttes til 1.trinn - her skal vi sette fokus på at de brukes i bokstavinnlæringen. Så kjøper vi inn projektorer til flere klasserom. På mellomtrinnet tenker vi å sette fokus på strategisk lesing " Lesing og læring på nett" - mye stoff som omhandler dette temaet både på nett, i artikler, i lærerveiledninger m.m. Da har vi noe konkret å jobbe med i undervisningen. MEN først må jeg som leder lese meg litt opp og sette dette i sammenheng med leseopplæringen vi har fokus på dette året. Deltakende ledelse er i fokus!

  SvarSlett
 2. Har du forsøkt å bytte nettleser, fra Explorer til Firefox. Jeg gjorde det og da forsvant alle de merkelige problemene med å legge inn kommentarer.

  SvarSlett
 3. Har byttet nettleser til Firefox, ser ut som jeg kan kommentere nå. Takk for tipset Kjell Atle.

  SvarSlett
 4. Har byttet nettleser til Firefox, ser ut som jeg kan kommentere nå. Takk for tipset Kjell Atle.

  SvarSlett