tirsdag 27. september 2011

Endelig tilbake

Hei,
har vært noen dager i København, derfor stille fra denne kanten.
Sliter fortsatt med å kommentere mitt eget og andre sine innlegg. Problemet er at jeg ikke får opp min egen id når jeg skal kommentere. Må derfor bruke Google-kontoen og blir da titulert som anonym. Når jeg får koden jeg skal skrive inn for å publisere kommentaren min, skjer det ingenting. Alt fungerte i Trondheim.

2 kommentarer:

  1. Sjekk Facebooksida, det står noen triks der. Logg på google først så logg på igjen på blogg. Har hatt sammen problem, men nå funker det igjen.

    Har ellers et interaktiv tavle spm til dere som har på hvert klasserom. Er det prosjekttorer og lerret/whiteboard, eller smartboardtavler. Og hva anbefales?

    SvarSlett
  2. Det skal gå an å endre tittelen din i Google-kontoen (det har jeg gjort - nå er "Eggenblogger" borte:)).
    Når det gjelder interaktive tavler har vi arbeidet svært lenge med å velge løsning for Charlottenlund vgs. Vi har valgt siste generasjon SmartBoard. Dette er whiteboardtavler med optisk deteksjon av berøring i hvert hjørne. Tavlene gjør det mulig for inntil to personer å skrive samtidig (med senere versjoner av programvare skal det gå an med inntil fem!). Den store fordelen med disse tavlene i forhold til de tradisjonelle SmartBoardene er at de fungerer utmerket som "vanlige" whiteboarder også. Hvis man da ser på det som en fordel - det kan jo være at folk lettere ikke bruker den interaktive tavlefunksjonen...

    SvarSlett